BoschSpoor, Advies & Coaching
 
adviesdiensten CV publicaties
   

Samenwerking

Een goed advies is voor een opdrachtgever heel belangrijk. Roel van den Bosch beschikt over een uitgebreid netwerk van deskundige adviseurs. Wanneer dit voor een goed verloop van een opdracht noodzakelijk is, kan hij – uiteraard in overleg met de opdrachtgever – een beroep doen op dit netwerk.

Jhr. Max van Asch van Wijck

Mr. Julia Thate

Ir. Jos Mosheuvel

Ir. Paul Ranke

Jacoline Boonman MSc

 

Jhr. M.J.H.(Max) van Asch van Wijck (XXCalibur BV)

mail: maxvavw@planet.nl
tel: 06 1001 1225

Relevante expertisevelden:
Interim- en fase management, advies en coaching, peoplemanagement.
Onderhoud en beheer van spoorinfra en rijdend materieel
Interfacing logistiek en spoorinfra, security en safety.

 Thate MC 

Mr. Julia Thate (Thate Marketing & Communicatie, Den Dolder)

website: www.thatemc.nl
mail: info@thatemc.nl
tel: 06 - 1418 4373

Marketing & communicatie is geen wetenschap. Het zorgt voor een commerciŽle klik met uw doelgroepen, het geeft de voorzet naar commercieel succes. Thate biedt allround marketing & communicatie advies en ondersteuning. Van strategie tot en met uitvoering. Julia Thate heeft meer dan 10-jaar ervaring aan bureau- en bedrijfszijde, in verschillende branches waaronder de spoorbranche en daaraan gelieerde branches. Opdrachtgevers zijn internationaal, nationaal en regionaal actief.

Ir. Jos Mosheuvel (Mosheuvel Advies, Nieuwegein)

 web: http://mosheuveladvies.nl/
 t: 06 - 2242 7003

Mosheuvel Advies helpt managers, adviseurs, aannemers en andere betrokkenen in de spoorbranche met het ontwarren van de hen opgelegde eisen. Hij brengt deze terug tot die aspecten waarvoor de klant verantwoordelijk is en definieert een concrete aanpak voor sluitende bewijsvoering richting stakeholders.

Mosheuvel Advies combineert een brede technische kennis met tactisch en strategisch inzicht. Met meer dan 30 jaar ervaring- van ballast, via board room tot pluche- beschikt Jos Mosheuvel over unieke kennis en een groot netwerk in de branche. Hiermee komt hij snel en doeltreffend tot praktische en doelgerichte oplossingen

Ir. Paul Ranke (Ranke Consulting, Kamerik)

 mail: ranke.consulting@planet.nl

Relevante expertisevelden: Oud directeur Railned, Capaciteitsmanagement Rail, Exploitatie advies Reizigers - en Goederensysteem, Gebruiksaspekten Infrastruktuur : Toelating, Netverklaring, Allocatie, ETCS.

Jacoline Boonman MSc (Energiek Werken, Heeze)

website: www.energiekwerken.com
tel: 06 – 1505 5829

Energiek Werken is een bedrijf voor Duurzame Verander- & Programmamanagement

Energiek Werken helpt graag bedrijven of afdelingen bij het ontwikkelen en invoeren van de gewenste verbeteringen in resultaat en de “manier van werken”, maar zo dat deze ook werkelijk worden toegepast. Natuurlijk altijd met focus op en samen met alle medewerkers. Zij zijn immers bepalend voor de unieke positie, de tevredenheid van de klanten en het blijvende resultaat van je onderneming of afdeling.

Innovatieve Samenwerking

Roel van den Bosch maakt deel uit van het kernteam Movinnio (2.0). Dit is een platform voor alle deskundigen op het gebied van mobiliteit die de waarde inzien van innovatief denken en handelen om onze mobiliteit efficiŽnter en duurzamer te maken. Movinnio (2.0) is een vervolg op de voormalige Stichting Movinnio. Deze stichting had het katalyseren van innovaties als doelstelling. Het kernteam Movinnio (2.0) gaat op de ingeslagen weg voort en kiest daarbij voor vraaggericht werken. Binnen het platform kunt u met het kernteam praten en brainstormen over hedendaagse en toekomstige mobiliteitsvraagstukken. Het kernteam kan u helpen met workshops, lezingen en contacten met deskundige partijen over vraagstukken op het gebied van mobiliteit en organisatie.


Contact
BoschSpoor
ir. Roel van den Bosch
Ariane 28
5591 PS Heeze
Nederland

T:  +31 40 226 2198
M: +31 6 5343 0599
e-mail:
KvK 17265040